Paul Kitto, Cheshire

Case Study Info

  • Construction Date

    2017

  • Category

    Insulated Ceiling, Plaster Finish, Tapco Slate

The Problem:

The conservatory was acting as a waste of space. The customer wanted to use the room but it was always either too hot or too cold.

The Solution:

We converted Paul’s conservatory into a room he could use whenever he needed too, regardless of the weather.

The Outcome:

A section of Pauls review on Facebook.

‘’ They started last Monday, completed by Friday and we had painted and completely finished by Saturday – 6 Days in total.

We are extremely pleased.

All the lads were excellent, very polite and took pride in their work.

Robert was very helpful all the way through and Jeff even paid a visit to check on the works.

All in all, we are very pleased and had our first evening in our new room today and it was the perfect temperature.

Just as we had hoped – Thanks to all for a job well done.